Në këtë faqe do të gjeni disa nga funksionet primare rreth funksioneve të faqes. Më poshtë janë të shfaqura ilustrimet në 2 versionet e faqes, në versionin Desktop dhe SmartPhone. Për pyetje apo funksione të tjera që nuk janë të ilustruara, mund të kontaktoni në Live Chat dhe asistentet janë të gatshme të ju ndihmojnë.

Desktop

Si të regjistroheni?

Hapi i parë është të klikoni butonin “REGJISTROHU”.

Plotësoni të dhënat që kërkohen tek regjistrimi, tek ID e Referimit mund ta lini të pa plotësuar. Pasi të plotësoni të dhënat e sakta, klikoni butonin “REGJISTROHU” për të përfunduar.

Si të depozitoni në Kriptomonedha?

Klikoni butonin “DEPOZITO” si më poshtë.

Klikoni tek opsioni “Depozioni me Kripto”.

Zgjidhni llojin e Kriptomonedhës që dëshironi të përdorni për të kryer depozitën tuaj si dhe shumën të cilën dëshironi të depozitoni. Pastaj klikoni butonin “DEPOZITO”.

Mund të kopjoni portofolin e caktuar ose të skanoni direkt me anë të telefonit tuaj nga adresa juaj e kriptomonedhave. Shuma e depozituar do të shfaqet në llogarinë tuaj në RoyaleClub brenda disa sekondave apo minutave në varësi të monedhës së zgjedhur.

Si mund të shikoni biletën e vendosur në Sport?

Klikoni në Profilin tuaj.

Klikoni tek “Historia e basteve sportive”.

Vendosni periudhën kohore të bastit/basteve që dëshironi të shikoni dhe klikoni butonin “SHFAQ”.

Si mund të shikoni historinë e tërheqjeve?

Klikoni në profilin tuaj.

Klikoni tek “Transaksionet”.

Vendosni periudhën kohore që dëshironi. Tek “Lloji i transaksionit” zgjidhni “Historia e tërheqjeve”.

Klikoni butonin “SHIKO DETAJET”.

Si mund të shikoni tërheqjet në pritje?

Klikoni në profilin tuaj.

Klikoni tek “Transaksionet”.

Tek “Lloji i transaksionit” zgjidhni “Tërheqjet në Pritje”.

Klikoni butonin “SHIKO DETAJET”.

Si të rikuperoni fjalëkalimin e harruar?

Klikoni butonin “HYR”.

Klikoni tek “Keni harruar fjalëkalimin tuaj?”.

Shkruani email-in tuaj dhe kodin e sigurisë. Pastaj klikoni butonin “TJETRA”.

Shkruani kodin e rikuperimit që vjen në email-in tuaj dhe vendosni fjalëkalimin tuaj të ri. Pasi të përfundoni klikoni butonin “NDRYSHO FJALËKALIMIN”.

Ku mund të kërkoni lojën që dëshironi në Kazino apo Kazino Live?

Klikoni tek “KAZINO” apo “KAZINO LIVE” në bazë të kategorisë së lojës që dëshironi.

Klikoni tek “Kërko” dhe shkruani emrin e lojës që dëshironi.

Si të ngarkoni dokumentet në llogarinë tuaj?

Klikoni në profilin tuaj.

Klikoni tek “Dokumentet”.

Zgjidhni llojin e dokumentit që dëshironi të ngarkoni.

Klikoni tek “Shfleto Dokumentin” për të zgjedhur dokumentin përkatës.

Pasi të keni përfunduar, klikoni butonin “NGARKO” dhe dokumenti do të ngarkohet në llogarinë tuaj.

Si të shikoni mesazhet/njoftimet në llogari?

Klikoni tek ikona e zarfit dhe do të gjeni mesazhet/njoftimet në llogarinë tuaj nga RoyaleClub.

Si mund të kryeni tërheqje me anë të llogarisë bankare?

Klikoni në profilin tuaj.

Klikoni tek “Tërheqje”.

Klikoni tek opsioni i tërheqjes nëpërmjet llogarisë bankare.

Plotësoni të dhënat që kërkohen. Pasi të keni plotësuar të dhënat e sakta, klikoni butonin “TËRHIQ”.

Si mund të kryeni tërheqje me anë të Kripto monedhave?

Klikoni në profilin tuaj.

Klikoni tek “Tërheqje”.

Klikoni tek “Tërheqje në Kripto”.

Zgjidhni llojin e monedhës që dëshironi të tërhiqni dhe plotësoni të dhënat e tjera. Pasi të keni plotësuar saktë të dhënat, klikoni butonin “TËRHIQ”.

To Top