Lojë e Përgjegjshme

Kompania RoyaleClub i konsideron lojërat online si një mjet për të qenë një përvojë e këndshme. Ne jemi të vetëdijshëm se, për fat të keq, në disa raste mund të kthehet në një problem serioz – kumari mund të krijojë varësi dhe të ndikojë negativisht në jetë. Kjo është arsyeja pse kompania është e përkushtuar që klientët tanë të marrin pjesë në Lojërat e Përgjegjshme. Për t’i ndihmuar klientët tanë që të mos bëhen të varur nga lojërat e fatit, ne ofrojmë disa opsione të lojërave të përgjegjshme:

• Vendosni limite për depozitat

• Vendosni kufij për humbjet

• Vendosni kufij në kohën e lojës

Duke përdorur opsionet e propozuara “Lojërat e Përgjegjshme”, klientët tanë do të jenë në gjendje të kontrollojnë kohën dhe paratë që shpenzojnë në lojërat online. Përgjegjësia personale individuale luan një rol të madh në përdorimin e mjeteve të Lojërave të Përgjegjshme që ne ofrojmë.

Nëse, megjithatë, mendoni se lojërat në internet ju kanë shkaktuar një varësi ndaj lojërave, nuk jeni në gjendje të përdorni vetëkontrollin dhe, në përputhje me rrethanat, të shmangni përdorimin e mjeteve të Lojërave të Përgjegjshme, kërkoni këshilla nga një specialist i lojërave të fatit.

Askush nën moshën 18 vjeç nuk lejohet të jetë pjesë e lojërave të fatit online.

To Top