Rreth Nesh

Mirësevini në pallatin mbretëror të lojërave të fatit dhe basteve sportive. Regjistrohu tani dhe bëhu pjesë e këtij pallati mbretëror ku gjithçka është e ndërtuar nga detaje moderne dhe luksoze. Kurora është në dorën tënde!

RoyaleClub u lançua në muajin Janar të vitit 2018. Gjate këtij muaji, si muaj i parë, janë regjistruar 13,500 anëtar dhe në Janar të vitit 2021 janë mbi 50,000 anëtar aktiv. Projekti është krijuar nga vetë lojtarë të lojërave të fatit dhe të basteve sportive, duke ditur se çfarë në të vërtetë ka nevojë çdo lojtarë që është pjesë e këtij pasioni. Kultura e kompanisë është ndërtuar në një mënyrë të veçantë, sepse çdo punonjës kupton që adrenalina dhe entuziazmi janë pjesë e kësaj industrie.

Bonuse të shumta javore që shpërndahen vazhdimisht për lojtarët në faqe duke ofruar mundësinë të gjithë lojtarëve për të fituar dhe për tu argëtuar në të njëjtën kohë. Do të përjetoni adrenalinën e vërtetë të botës luksoze të lojërave të fatit dhe të basteve sportive. Do të ndjeni sigurinë dhe ndjenjën e të qënit të vlerësuar si lojtar, duke qenë të gatshëm 24/7 vetëm për ju, për çdo pyetje apo nevoje për ndihmë. Vendose kurorën dhe bëhu pjesë e RoyaleClub!

To Top