Cashout

Në rast të përdorimit të funksionit Cashout ju mund të fitoni pavarësisht nga rezultati i lojës. Lërini paratë tuaja të shfaqen në xhepin tuaj pa pritur rezultatin përfundimtar të lojës.
Thjesht duhet të zgjidhni bastin për të cilin dëshironi të bëni Cashout dhe do të merrni paratë tuaja pavarësisht nga rezultati i ngjarjes.
Funksioni Cashout është i disponueshëm për llojet e basteve teke dhe të kombinuara – si Live ashtu edhe para ndeshjes.
Nëse shanset rriten, sistemi llogarit shumën e Cashout në të njëjtën mënyrë duke ulur humbjen e mundshme të parave.
Duke përdorur funksionin Cashout, ju gjithashtu mund të rimbursoni shumën e bastit nëse shanset mbeten të njëjta.
Në këtë rast, vetëm një tarifë komisioni e përcaktuar nga organizatori zbritet nga shuma e bastit tuaj.
Organizatori rezervon të drejtën sipas gjykimit të tij të kufizojë ose pezullojë përkohësisht ose përgjithmonë funksionin Cashout, si dhe të ndryshojë tarifën e komisionit.

To Top