Shijo më shumë festat me RoyaleClub këtë dimër! Çdo të Hënë dhurata për lojtarët e përzgjedhur në Bonuset Javore!

– 20 IPhone 14 Pro Max

– 20 IPad Pro

– 20 Airpods Pro

– 20 x 500 EUR/CHF Bonus

Rreth Promocionit:

– Ky promocion do të jetë i vlefshëm çdo ditë të Hënë si pjesë e Bonuseve Javore gjatë muajit Dhjetor. 

– Fituesit e dhuratave do të njoftohen me anë të e-mail nëse kanë përfituar një nga dhuratat. 

– Rastësisht përzgjidhen 20 lojtarë çdo të Hënë nga pjesëmarrësit e Bonuseve Javore. 

– Çdo ditë të Hënë: 5 lojtarë përfitojnë IPhone 14 Pro Max, 5 lojtarë përfitojnë IPad Pro, 5 lojtarë përfitojnë Airpods Pro dhe 5 lojtarë përfitojnë nga 500 EUR/CHF Bonus.

Si funksionon: 

Ky promocion është i vlefshëm vetëm për lojtarët që janë pjesë e Bonuseve Javore. Bonuset Javore dhe Dhuratat do të ndahen çdo të Hënë në orën 19:00. Lojtarët e Bonuseve Javore do të përzgjidhen rastësisht nga sistemi Random Number Generator për përfitimin e Dhuratave.

Për lojtarët që fitojnë një nga dhuratat, e-mail do të përmbajë shumën e Bonusit Javor si dhe dhuratën përkatëse. 

Rregullat & Kushtet e Promocionit: 

– Dhuratat do të ndahen në mënyrë rastësore vetëm për ato lojtarë/lojtare që janë pjesë e përfitimit të Bonusit Javor. Shanset për përfitimin e dhuratave nuk ndikohen nga shuma e aktivitetit javor, ndryshe nga Bonusi Javor. 

– Nuk lejohet të krijohen llogari të reja për pjesëmarrje të dyfishtë në promocion. Në rast të tillë, llogaritë eliminohen për pjesëmarrje në promocion. 

– Lojtarët që janë pjesë e programit “Lojtarë me Prioritet”, nuk mund të kenë informacion nëse janë përzgjedhur për një nga dhuratat para orës 19:00 të ditës së Hënë. 

– Në promocion përfshihen edhe të gjitha rregullat dhe kushtet e RoyaleClub në tërësi.

Përzgjedhja e lojtarëve për përfitimin e dhuratave:

Fituesit e dhuratave do të përzgjidhen rastësisht nga lista e Bonuseve Javore çdo të Hënë me anë të Random Number Generator. Aktiviteti në RoyaleClub nuk ndikon në përzgjedhjen e dhuratave apo ndikimet të tjera të jashtme. Asistentet dhe ekipet përkatëse të Bonuseve & Promocioneve janë të dedikuar për të mbetur jashtë ndikimeve që mund të thyejnë rregulloren e RoyaleClub. Sistemi nuk mund të korruptohet apo të thyhet nga palë të brendshme, të jashtme apo palë të treta. 

Informacion i mëtejshëm:

Përfituesit e dhuratave do të bëhen publik me dhuratat përkatëse në faqen e veçantë për lojtarët përfitues. Çdo lojtarë që përzgjidhet fitues nga sistemi rastësor, do të bëhet publik në RoyaleClub duke respektuar privatësinë e lojtarëve duke mos shfaqur të dhëna si emri i plotë apo mbiemri i plotë, por vetëm duke shfaqur inicialet e lojtarit/lojtares. Shembull: R***** C***. 

Për çdo pyetje që nuk mund të gjeni një përgjigje rreth promocionit në këtë faqe, mund të kontaktoni 24/7 në Live Chat të RoyaleClub dhe asistentet janë të gatshme të ju vijnë në ndihmë.

To Top