Dubai - UAE
Raffles The Palm
ALL INCLUSIVE
Oranjestad - ARUBA
Bucuti Țara
ALL INCLUSIVE
Cancun - MEKSIKË
Fairmont Mayakoba
ALL INCLUSIVE
Sardinia - Itali
Hotel Abi d'Oru
ALL INCLUSIVE
Previous
Next

Erdhi Vera më në fund! Royale Summer 2023 nga RoyaleClub është këtu! Shijoje dhe relaksohu me pushimet All Inclusive dhe Bonuset Ekskluzive!

Nga data 1 Qershor 2023 deri më 1 Gusht 2023.

Mos e humbisni! Ti mund të jesh një nga fituesit!

Royale Summer 2023

  • Pushime në Raffles The Palm në Dubai, Emiratet e Bashkuara.

  • Pushime në Fairmont Mayakoba në Cancun, Meksikë.

  • Pushime në Hotel Abi d’Oru në Sardinia, Itali.

  • Pushime në Bucuti Țara në Aruba.

  • Bonuse nga 1.000 EUR/CHF/GBP.

  • Bonuse nga 800 EUR/CHF/GBP.

  • Bonuse nga 400 EUR/CHF/GBP.

  • Bonuse nga 200 EUR/CHF/GBP.

Pushimet Verore – Royale Summer 2023

  1. Pushimet përfshijnë 10 ditë që të shijoni momentet dhe të relaksoheni në hotelet më luksoze të vendeve të Royale Summer 2023.

  1. Bileta e udhëtimit e përfshirë në promocionin veror, vajtje-ardhje nga vendi ku ju banoni.

  1. 1.000 EUR/CHF/GBP dhurohen për fituesit nga RoyaleClub për ti shpenzuar gjatë kësaj kohe pushimesh. RoyaleClub nuk mban përgjegjësi për llojin e shpenzimit të parave nga fituesit.

  1. Për çdo dëmtim në hotelet ku fituesit do të kalojnë pushimet, RoyaleClub nuk mban përgjegjësi, por është përgjegjësi personale financiare që personi/at të kompensojë vlerën e dëmit në një rast të tillë.

  1. Në rastet kur ndodh një aktivitet jo i ligjshëm në vendet e lartpërmendura, RoyaleClub nuk mban përgjegjësi për aktet individuale të personave fitues. Ju lutemi të jeni të informuar në mënyrë të saktë për rregullat dhe ligjet e vendeve ku do të udhëtoni.

  1. Vendet e pjesëmarrësve për të qenë fitues të pushimeve verore janë të limituara deri në 100 pjesëmarrës.

  1. Nga 100 pjesëmarrës, 8 persona do të përzgjidhen fitues për 4 nga vendet: Dubai, Cancun, Sardinia dhe Aruba.

  1. Pushimet përfshijnë paketë e cila jepet në çift. 

  1. Fituesit do të ndahen në këtë mënyrë për vendet respektivisht:

  • Dubai – 2 Fitues

  • Cancun – 2 Fitues

  • Sardinia – 2 Fitues

  • Aruba – 2 Fitues

Kushtet për të qenë pjesëmarrës/e për të fituar një nga pushimet verore nga RoyaleClub:

  • Duhet të jeni 18 vjeç ose mbi moshën 18 vjeç.

  • Duhet të keni një pasaportë personale të vlefshme, e cila duhet të jetë të paktën 2 muaj para datës së skadimit.

  • Të paraqitet një dokument që tregon vendbanimin tuaj aktual.

  • Për të qenë pjesë e pushimeve verore duhet një depozitë minimale prej 400 EUR/CHF/GBP si dhe të ftoni 3 miq që të bëhen pjesë e RoyaleClub. 

  • Depozita mund të luhet kudo në faqe, pa asnjë kusht tjetër apo ndryshim shtesë për depozitën apo tërheqjen e fitimeve. 

  • Duhet të ftoni 3 miq të cilët duhet të regjistrohen në RoyaleClub si dhe të kryejnë një depozitë me anë të kartës së tyre bankare apo nëpërmjet Kriptomonedhave, mjafton një depozitë minimale.

  • Në momentin që këto kryhen, atëherë mund të njoftoni asistentet në Live Chat dhe do të merrni një email konfirmues që jeni pjesëmarrës/e në pushimet verore.

  • Duhet të keni parasysh që nëse llogari të ndryshme krijohen për të qenë pjesëmarrës/e në pushimet verore duke mos respektuar rregullat, ato llogari mbyllen dhe nuk mund të jeni pjesëmarrës/e në Royale Summer 2023.

Informacione të tjera rreth pushimeve verore:

  • Duhet të jeni të vetëdijshëm që në varësi të vendit ku jeni rezident, mund të ju kërkohet procedurë si Leje/Vizë turistike në këto vende.

  • Duhet të keni informacion dhe të zbatoni rregullat rreth pandemisë COVID-19 në këto vende, pasi ndryshojnë vazhdimisht në varësi të vendimeve shtetërore. RoyaleClub nuk kërkon të keni një pasaportë vaksinimi, por sugjerojmë një të tillë në rast se vendet e lartpërmendura mund të kërkojnë këtë dokument.

Bonuset – Royale Summer 2023

1.000 EUR/CHF/GBP Bonus: 

Fto 10 miq në RoyaleClub.

  • Në këtë bonus do të jetë një numër maksimal prej 200 pjesëmarrësish.

  • Nga 200 pjesëmarrës në këtë promocion, 10 do të përfitojnë këtë bonus.

  • Bonusi mund të luhet në të njëjtën mënyrë si bonuset e tjera në RoyaleClub, pa ndonjë kusht shtesë apo ndryshim.

Kushtet për të qenë pjesëmarrës/e për këtë Bonus:

  • Duhet të jeni 18 vjeç apo mbi moshën 18 vjeç.

  • Të keni një llogari në RoyaleClub. Nëse nuk keni, mund të krijoni një llogari brenda 2 minutave.

  • Duhet të ftoni 10 miq të cilët duhet të regjistrohen në RoyaleClub si dhe të kryejnë një depozitë me anë të kartës së tyre bankare apo nëpërmjet Kriptomonedhave, mjafton një depozitë minimale.

Në momentin që kushtet plotësohen, mund të njoftoni asistentet në Live Chat dhe do të merrni një email konfirmues që jeni pjesëmarrës/e për të fituar këtë bonus. 

800 EUR/CHF/GBP Bonus:

Fto 8 miq në RoyaleClub.

  • Në këtë bonus do të jetë një numër maksimal prej 300 pjesëmarrësish.

  • Nga 300 pjesëmarrës në këtë promocion, 20 do të përfitojnë këtë bonus.

  • Bonusi mund të luhet në të njëjtën mënyrë si bonuset e tjera në RoyaleClub, pa ndonjë kusht shtesë apo ndryshim.

Kushtet për të qenë pjesëmarrës/e për këtë Bonus:

  • Duhet të jeni 18 vjeç apo mbi moshën 18 vjeç.

  • Të keni një llogari në RoyaleClub. Nëse nuk keni, mund të krijoni një llogari brenda 2 minutave.

  • Duhet të ftoni 8 miq të cilët duhet të regjistrohen në RoyaleClub si dhe të kryejnë një depozitë me anë të kartës së tyre bankare apo nëpërmjet Kriptomonedhave, mjafton një depozitë minimale.

Në momentin që kushtet plotësohen, mund të njoftoni asistentet në Live Chat dhe do të merrni një email konfirmues që jeni pjesëmarrës/e për të fituar këtë bonus. 

400 EUR/CHF/GBP Bonus:

Fto 4 miq në RoyaleClub.

  • Në këtë bonus do të jetë një numër maksimal prej 400 pjesëmarrësish.

  • Nga 400 pjesëmarrës në këtë promocion, 40 do të përfitojnë këtë bonus.

  • Bonusi mund të luhet në të njëjtën mënyrë si bonuset e tjera në RoyaleClub, pa ndonjë kusht shtesë apo ndryshim.

Kushtet për të qenë pjesëmarrës/e për këtë Bonus:

  • Duhet të jeni 18 vjeç apo mbi moshën 18 vjeç.

  • Të keni një llogari në RoyaleClub. Nëse nuk keni, mund të krijoni një llogari brenda 2 minutave.

  • Duhet të ftoni 4 miq të cilët duhet të regjistrohen në RoyaleClub si dhe të kryejnë një depozitë me anë të kartës së tyre bankare apo nëpërmjet Kriptomonedhave, mjafton një depozitë minimale.

Në momentin që kushtet plotësohen, mund të njoftoni asistentet në Live Chat dhe do të merrni një email konfirmues që jeni pjesëmarrës/e për të fituar këtë bonus. 

200 EUR/CHF/GBP Bonus:

Fto 2 miq në RoyaleClub.

  • Në këtë bonus do të jetë një numër maksimal prej 500 pjesëmarrësish.

  • Nga 500 pjesëmarrës në këtë promocion, 50 do të përfitojnë këtë bonus.

  • Bonusi mund të luhet në të njëjtën mënyrë si bonuset e tjera në RoyaleClub, pa ndonjë kusht shtesë apo ndryshim.

Kushtet për të qenë pjesëmarrës/e për këtë Bonus:

  • Duhet të jeni 18 vjeç apo mbi moshën 18 vjeç.

  • Të keni një llogari në RoyaleClub. Nëse nuk keni, mund të krijoni një llogari brenda 2 minutave.

  • Duhet të ftoni 2 miq të cilët duhet të regjistrohen në RoyaleClub si dhe të kryejnë një depozitë me anë të kartës së tyre bankare apo nëpërmjet Kriptomonedhave, mjafton një depozitë minimale.

Në momentin që kushtet plotësohen, mund të njoftoni asistentet në Live Chat dhe do të merrni një email konfirmues që jeni pjesëmarrës/e për të fituar këtë bonus. 

Rregulla të përgjithshme – Royale Summer 2023

  1. Royale Summer 2023 vlen vetëm për periudhën kohore nga data 1 Qershor 2023 deri më 1 Gusht 2023.

  1. Nuk lejohet të krijohen llogari të reja apo mënyra të tjera për pjesëmarrje të dyfishtë. Në raste të tilla, automatikisht statusi i pjesëmarrjes hiqet nga Royale Summer 2023.

  1. Depozita mund të luhet normalisht në çdo lojë pa asnjë rregull shtesë nga ndikimi i promocionit.

  1. Vendet janë të limituara dhe nuk mund të bëhen lëshime në pjesëmarrje.

  1. Me datë 1 Gusht të gjithë fituesit do të njoftohen nëpërmjet e-mail se cilën nga dhuratat kanë fituar.

  1. Për fituesit e pushimeve verore, do të ofrohet një e-mail tjetër për komunikim të drejtpërdrejtë me grupin e ngritur për promocionin për detaje të mëtejshme rreth datave të udhëtimit sipas preferencës së fituesve dhe planifikimit të tyre.

  1. Duke qenë pjesëmarrës/e, ju pranoni të gjitha Rregullat & Kushtet e vendosura të Royale Summer 2023 si dhe të RoyaleClub në tërësi.

Përzgjedhja e fituesve:

Fituesit do të përzgjidhen të gjithë pa asnjë përjashtim të ndikimit të jashtëm apo të brendshëm të aktivitetit të RoyaleClub në mënyrë rastësore nga sistemi i Random Number Generator. Ku secili nga pjesëmarrësit do të ketë një numër unik dhe të pa ndryshueshëm. Asistentet si dhe ekipet përkatëse janë të dedikuar dhe trajnuar për të mbetur jashtë ndikimeve të cilat thyjnë rregullat e promocioneve apo RoyaleClub në tërësi. Sistemi nuk mund të korruptohet nga palë të brendshme, të jashtme apo nga palë të treta.

Fituesit e Royale Summer 2023

Fituesit do të bëhen publik në RoyaleClub, duke respektuar privatësinë e çdo pjesëmarrësi dhe duke mos shfaqur të dhëna si emri i plotë apo mbiemri i plotë, por vetëm inicialet e fituesve dhe numri unik i dhënë për këtë promocion, respektivisht me dhuratën e përfituar. Më poshtë mund të gjeni numrin e vendeve të cilat përditësohen çdo 24 orë.

Pushimet verore All Inclusive 100%
BONUS 1,000€/CHF/GBP 100%
BONUS 800€/CHF/GBP 100%
BONUS 400€/CHF/GBP 100%
BONUS 200€/CHF/GBP 100%

Për çdo pyetje që nuk mund të gjeni një përgjigje në këtë faqe, mund të kontaktoni 24/7 në Live Chat të RoyaleCub dhe asistentet janë të gatshme të ju ndihmojnë.

To Top