Mbyllja e llogarisë

Nëse dëshironi që të mos jeni më anëtar i RoyaleClub mund të kontaktoni kurdo në Suportin Live (Live Chat) dhe asistentet janë të gatshme të ju ndihmojnë. Llogaria mbyllet brenda 24 orëve pasi ju keni kryer kërkesën.

Suporti Live është në linjë 24/7 në shërbimin tuaj.

To Top