Promocionet aktuale

Në këtë seksion mund të gjeni promocionet aktuale nga RoyaleClub. Për çdo promocion të ri apo ndryshime në promocionet aktuale do të njoftoheni në e-mailin tuaj.

Për çdo pyetje rreth promocioneve aktuale mund të kontaktoni në Suportin Live (Live Chat).

100% BONUS

Bonusi 100% është i vlefshëm vetëm për lojtarët e rinj të cilët kryejnë depozitën e tyre të parë në RoyaleClub. Ky bonus vlen për depozitën e parë nga CHF/€20 deri në CHF/€100.

Shembull:

Nëse depozita juaj e parë është CHF/€100, ju përfitoni edhe CHF/€100 të tjera Bonus në llogarinë tuaj. Tanimë keni në bilancë shumën prej CHF/€200 që mund të luani kudo që ju preferoni, duke përfshirë këtu bastet sportive, lojërat në Kazino apo Kazino Live si dhe të gjithë lojërat e tjera.

Kushtet:

1. Marrja e bonusit:

•    Bonusi 100% do të kreditohet menjëherë pas depozitimit të parë, vetëm nëse shuma është nga CHF/€20 deri në CHF/€100.

•    Bonusi 100% fillon të qarkullohet pasi të përdoren paratë në bilancin real.

2. Kushtet e përdorimit të bonusit:

•    Ju keni një javë kohë për të përdorur bonusin e përfituar

•    Lejohet vetëm një bonus për llogari në RoyaleClub

•    Nëse aktiviteti juaj gjatë basteve/lojës nuk përputhet me kushtet e bonusit, atëherë paratë nuk do të jenë ne dispozicion për terheqje.

Bonuse javore

Çdo të Hënë në RoyaleClub shpërndahen bonuse në bazë të aktivitetit javor të çdo lojtari. Shuma minimale e përfitimit të këtij bonusi është CHF/€10 dhe shuma maksimale nuk është e limituar.

Kjo nuk do të thotë që çdo lojtar do të përfitojë këtë bonus javor.

Bonuse festive

Bonuset festive janë bonuse në raste festash kombëtare apo ndërkombëtare që përputhen me industrinë e argëtimit & lojërave të fatit online.

BlackJack Night

Për pasionantët e lojës BlackJack! BlackJack Night në RoyaleClub vjen me 200 EUR/CHF Bonus! Shijo ditët e Premte me më shumë përfitime! Fito nga loja – Përfito nga promocioni!

Si funksionon?

Mjafton të fitoni 2 herë rradhazi BlackJack dhe përfitoni edhe 200 EUR/CHF Bonus nga RoyaleClub. Në këtë rast, mjafton të kontaktoni në Live Chat 24/7 dhe asistentet ju ndihmojnë me përfitimin e këtij bonusi.

Bonusi nuk mund të përfitohet në rastet kur edhe tregtari (dealer) ka BlackJack në letrat e tij/saj. Si rezultat ju merrni nga loja bastin e vënë sërish në llogari.

Si fitohet BlackJack?

BlackJack fitohet kur keni në dorë këto kombinime letrash:
A 10 – A J – A Q – A K.

Rregullat & Kushtet:

 1. Ky promocion vlen vetëm për ditën e Premte. Nga ora 19:00 deri në 23:59 të kësaj dite.
 2. Duhet të fitohet BlackJack 2 herë rradhazi (njëra pas tjetrës) që të fitohet Bonusi 200 EUR/CHF.
 3. Basti minimal duhet të jetë 10 EUR/CHF.
 4. Promocioni vlen vetëm një herë gjatë BlackJack Night.
  4.1. Shembull: nëse fitoni 2 herë rradhazi BlackJack dhe përfitoni 200 EUR/CHF nga promocioni, dhe sërish fitohet 2 herë rradhazi BlackJack, ky bonus nuk përfitohet sërish në rastin e dytë.
 5. Promocioni është i vlefshëm për lojërat BlackJack vetëm në Kazino Live të RoyaleClub.
 6. Promocioni nuk është i vlefshëm në lojërat BlackJack me një palë letra për çdo person, por është i vlefshëm në tavolinat ulëse tradicionale.
  Shembull: Promocioni nuk është i vlefshëm në tavolinat Infinite BlackJack, Lightning BlackJack, Free Bet BlackJack, Power BlackJack etj.
 7. Në rregullat e promocionit vlejnë edhe të gjitha rregullat e përgjithshme të RoyaleClub, duke përfshirë këtu të gjitha Termat & Kushtet.

Roulette Night

Admiruesit e Roulette tani mund të përfitojnë 200 EUR/CHF nga RoyaleClub me anë të këtij promocioni! Kalo momentet e një të Shtune me ndjesitë e Roulette në shtëpi apo kudo tjetër! Adrenalinë e dyfishtë fitoreje!

Si funksionon?

Gjeni 4 herë rradhazi ku do të ndalojë zari në tavolinën e Roulette në një nga treshet e përbëra nga 12 numra dhe përfitoni 200 EUR/CHF Bonus nga RoyaleClub. Në këtë rast, mjafton të kontaktoni në Live Chat 24/7 dhe asistentet ju ndihmojnë me përfitimin e këtij bonusi.

Ku duhet të luhet basti?

Promocioni është i vlefshëm kur basti vendoset vetëm në një nga 6 grupet e ndara në 12 numra në një lojë, si më poshtë:

1st12 (Grupi i numrave nga 1 deri në 12).
2nd12 (Grupi i numrave nga 13 deri në 24).
3rd12 (Grupi i numrave nga 25 deri në 36).

2to1 (Grupi i numrave horizontal nga 1 deri në 34).
2to1 (Grupi i numrave horizontal nga 2 deri në 35).
2to1 (Grupi i numrave horizontal nga 3 deri në 36).

Rregullat & Kushtet:

 1. Ky promocion vlen për ditën e Shtunë. Nga ora 19:00 deri në 23:59 të kësaj dite.
 2. Duhet të gjendet 4 herë rradhazi (njëra pas tjetrës) në cilat nga grupet e sipër përmendura do të qëllojë zari që të fitohet Bonusi 200 EUR/CHF.
 3. Basti minimal duhet të jetë 5 EUR/CHF.
 4. Promocioni do të jetë i vlefshëm vetëm nëse basti do të vendoset vetëm në një nga grupet e sipër përmendura në një lojë, në të kundërt promocioni nuk është i vlefshëm.
  4.1. Shembull 1 kur promocioni nuk është i vlefshëm: Nëse vendoset basti në 1st12 dhe në 2nd12 njëkohësisht në një lojë etj.
  4.2. Shembull 2 kur promocioni nuk është i vlefshëm: Nëse vendoset basti në 1st12 dhe EVEN apo të tjera opsione.
  4.2. Shembull 3 kur promocioni nuk është i vlefshëm: Nëse vendoset basti në 1st12 dhe 2to1 njëkohësisht etj.
 5. Promocioni vlen vetëm një herë gjatë Roulette Night.
  5.1. Shembull: nëse gjeni 4 herë rradhazi në cilën nga grupet 12-she të sipër përmendura do të qëllojë zari dhe përfitoni 200 EUR/CHF nga promocioni, dhe sërish gjendet 4 herë rradhazi, ky bonus nuk përfitohet sërish në rastin e dytë.
 6. Promocioni është i vlefshëm për lojërat Roulette vetëm në Kazino Live të RoyaleClub.
 7. Në rregullat e promocionit vlejnë edhe të gjitha rregullat e përgjithshme të RoyaleClub, duke përfshirë këtu të gjitha Termat & Kushtet.

Slots Night

Koha e sloteve vazhdon të bëhet akoma më fantastike! Nga ky promocion do të përfitoni në llogarinë tuaj një pjesë të depozitës në rast humbje gjatë lojës në slote si Bonus nga RoyaleClub!

Si funksionon?

Shembull: Nëse kryhet një depozitë prej 200 EUR/CHF nga ana juaj dhe luani në Slotet e Kazinos së RoyaleClub. Në rast se fati nuk ishte në anën tuaj dhe i humbisni paratë, ju do të merrni 7% të vlerës së depozitës si Bonus në llogarinë tuaj. Në këtë rast, mjafton të kontaktoni në Live Chat 24/7 dhe asistentet ju ndihmojnë me përfitimin e këtij bonusi.

Rregullat & Kushtet:

 1. Ky promocion vlen për ditën e Diel. Nga ora 19:00 deri në 23:59 të kësaj dite.
 2. Shuma minimale për depozitë është 100 EUR/CHF.
 3. Basti minimal duhet të jetë 2 EUR/CHF.
 4. Në rast se basti do të luhet nën 2 EUR/CHF në Slote pasi kryeni depozitën, promocioni nuk është më i vlefshëm.
 5. Promocioni është i vlefshëm vetëm nëse luani në Slotet në Kazino gjatë Slots Night.
 6. Në rast se humbisni shumën e depozituar në Slote, do të konsiderohet e humbur vetëm nëse bilanci real tregon një vlerë nën 0,25 EUR/CHF të mbetura në llogarinë tuaj.
 7. Promocioni është i vlefshëm vetëm një herë gjatë Slots Night në rast humbje të shumës së depozitës gjatë lojës në Slote.
  7.1. Shembull: nëse humbisni depozitën tuaj dhe përfitoni nga ky promocion gjatë ditës së Diel, promocioni nuk është i vlefshëm për depozitat e tjera më pas.
 8. Në rregullat e promocionit vlejnë edhe të gjitha rregullat e përgjithshme të RoyaleClub, duke përfshirë këtu të gjitha Termat & Kushtet.
To Top