FITUESIT - ROYALE SUMMER 2023

Dubai - UAE
Raffles The Palm
ALL INCLUSIVE
Oranjestad - ARUBA
Bucuti Țara
ALL INCLUSIVE
Cancun - MEKSIKË
Fairmont Mayakoba
ALL INCLUSIVE
Sardinia - Itali
Hotel Abi d'Oru
ALL INCLUSIVE
Previous
Next

Royale Summer 2023 Përfundoi! Dëshirojmë të ju falenderojmë për pjesëmarrjen dhe interesimin e jashëzakonshëm në këtë promocion veror! 

Më poshtë mund të gjeni të gjithë fituesit e Pushimeve Verore dhe Bonuseve të përfshira në Royale Summer 2023. Të gjithë fituesit janë njoftuar tashmë me anë të e-mail. 

Fituesit në këtë faqe të dedikuar shfaqen vetëm me Kodin Unik të caktuar si dhe me inicialet e tyre.

Royale Summer 2023: Çfarë përfshihet?

 • Pushime në Raffles The Palm në Dubai, Emiratet e Bashkuara.
 • Pushime në Fairmont Mayakoba në Cancun, Meksikë.
 • Pushime në Hotel Abi d’Oru në Sardinia, Itali.
 • Pushime në Bucuti Țara në Aruba.
 • Bonuse nga 1.000 EUR/CHF/GBP.
 • Bonuse nga 800 EUR/CHF/GBP.
 • Bonuse nga 400 EUR/CHF/GBP.
 • Bonuse nga 200 EUR/CHF/GBP.

Fituesit - Royale Summer 2023

Pushime Luksoze në Raffles The Palm: Dubai

Fituesit:

 • mki953jkf – J**** L***
 • 426ale966 – N**** K*****

Pushime Luksoze në Fairmont Mayakoba: Cancun

Fituesit:

 • trr158xyw – A**** K*******
 • gfk702goi – H**** D*******

Pushime Luksoze në Hotel Abi d’Oru: Sardinia

Fituesit:

 • 166qep275 – B**** H****
 • ome004rev – F**** R*******

Pushime Luksoze në Bucuti Țara: Aruba

Fituesit:

 • 529lli899 – A*** G****
 • 151ram300 – J**** D***

Bonus 1,000 EUR/CHF/GBP:

Fituesit:

 • lop348mnb – B**** K*******
 • 872abo903 – E**** G****
 • bck631zxc – A**** S****
 • pqr758avv – A***** C*****
 • 751qwe437 – E*** H****
 • hjw862qaz – L****** X****
 • 528poi938 – V******* B******
 • 330gjg500 – L*** E****
 • ioi636qzy – K****** X*******
 • lbm002utk – D****** Q****

Bonus 800 EUR/CHF/GBP:

Fituesit:

 • kih893rkl – A**** B******
 • 524afs218 – X****** J******
 • mpk236dhe – F***** L*****
 • 932mae197 – R***** I*****
 • wzj225bnm – K******* N****
 • jrz672obx – F******* G****
 • 058pvo377 – B*** H****
 • qah859vmu – E***** B***
 • ogd400xlz – A**** S****
 • ibk567wxh – V****** D***
 • hiu843aqe – L****** Z***
 • 436jgu879 – V***** Z*****
 • 524bwy996 – I*** K*****
 • eqn683tox – A**** S*****
 • 498bxg127 – A****** P*****
 • dwl008yko – K****** R*******
 • jas715nwt – B**** D****
 • 363ean178 – L****** K****
 • 035mtx999 – S**** K*****
 • bha857fmk – D******** G****

Bonus 400 EUR/CHF/GBP:

Fituesit:

 • zqa214omw – I*** R***
 • cxd725fht – H***** X****
 • jre635pbn – G**** D*******
 • 058pvo377 – F***** B******
 • 913mkd221 – E***** G****
 • vpy906xsg – B*** H****
 • 742rql880 – Z***** K***
 • 605ghx846 – Y***** G****
 • 389bfa304 – X****** M*******
 • ltb827mqp – B**** B****
 • jso098nek – U**** M***
 • 177jkc559 – T****** L***
 • qaw138rmp – P**** G*******
 • yui219plo – N*** S****
 • mnb739cde – A**** F*****
 • qaz249xsw – M******* H****
 • opl159vfr – A***** M*****
 • 944zxs731 – P***** P*****
 • 202dwe608 – V*** K*******
 • 823lpo299 – E*** Z*****
 • tre482wsg – R****** S*****
 • yhn063qaz – X***** Q******
 • 681nmi633 – S**** J*****
 • 437rty963 – B***** K****
 • 589vfr206 – M*** F****
 • 305cxw962 – M***** K*******
 • vgy905hjm – B**** H**********
 • kbu714rtn – O**** C******
 • xdc573qwe – I*** M*****
 • 168ujh110 – Z**** K****
 • 926qaz542 – E***** B****
 • 734poi977 – L***** D*****
 • 580vgy622 – S****** A*******
 • 487rty300 – M***** K*******
 • 234bvc420 – A**** S******
 • fre073bvc – D***** B*****
 • bgt327ikm – L****** G*******
 • yhn482jkl – X******* X****
 • plo749iop – B***** H****
 • qwe928zxc – P****** M*****

Bonus 200 EUR/CHF/GBP:

Fituesit:

 • rty257vbn – Q****** S******
 • jkl729uih – A***** L****
 • xsw846nmk – B***** K*******
 • 311edc139 – F***** B****
 • tre639cde – D***** G*****
 • fgh091plo – N***** R*******
 • 697qaz443 – V***** P*****
 • 520poi124 – B****** L*****
 • 178vgy877 – P****** C*****
 • nhb518xsw – J*** D***
 • vfr367rty – B**** F*****
 • rkl239vgy – I****** G********
 • 446rty428 – K****** L***
 • 999nmo746 – N*** H****
 • 205bvc410 – A*** P*****
 • 813cxw664 – J*** D********
 • 648jkl167 – R***** M******
 • wwe936qaz – A**** H*****
 • yhn274bvc – M**** K***
 • jkl081iop – A**** D****
 • xsw641zxc – R*** M********
 • 366vfr142 – L*** S******
 • 708uih466 – D*** D******
 • 513rty624 – A***** L***
 • 299bvc808 – A*** S******
 • 175mki733 – L****** Z******
 • vbn372rty – K***** E******
 • qww936uih – M***** C******
 • iop721nmk – R****** L******
 • fgh482cde – E*** T********
 • vgy518plo – B****** Z****
 • tre259xsw – S**** A****
 • mnb306rty – H**** M******
 • 635nhy477 – B****** S****
 • 454edc809 – P**** G*******
 • 301vfr588 – D***** K*******
 • 578ujh522 – V***** D****
 • 481zxs344 – Z*** B******
 • 811rty672 – B*** M******
 • 742rql880 – F****** F*******
 • 605ghx846 – S****** B****
 • 389bfa304 – L*** M*******
 • 177jkc559 – K**** D*****
 • 944zxs731 – E**** Q*******
 • 202dwe608 – J**** M******
 • 823lpo299 – L**** H******
 • yhn488uih – Z**** M*****
 • cde659bvc – A**** K*****
 • 377zxs964 – P***** T*******
 • 963mki433 – N****** Z********

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit e Royale Summer 2023! Ju falenderojmë për durimin tuaj dhe respektimin e rregullores së këtij promocioni dhe RoyaleClub në tërësi! Ju urojmë pushime verore sa më të këndshme dhe momente të paharrueshme! 

Për çdo pyetje apo nevoje për ndihmë mos hezitoni të kontaktoni në Live Chat 24/7! 

To Top