Përjeto akoma më tepër nga sporti me super promocionet për FIFA World Cup 2022 nga RoyaleClub!

Me 2 Promocione të reja për këtë Botëror:

1. Promocioni 15% Bonus.

2. Promocioni +2 Gola.

Ju lutemi të lexoni me kujdes më poshtë detajet rreth promocioneve si dhe rregullat & kushtet përkatëse.

Promocioni 15% Bonus:

Në rast se vendosni një biletë ku përmban vetëm ndeshjen/ndeshjet e Botërorit 2022 dhe bileta juaj fatkeqësisht rezulton e humbur, atëherë ju përfitoni 15% të shumës së vendosur në biletë si Bonus nga RoyaleClub.

Shembull:

Keni vendosur një biletë me shumën 500 EUR/CHF dhe e humbisni këtë biletë, do të përfitoni 75 EUR/CHF Bonus në llogarinë tuaj. Ky bonus mund të përdoret ku ju të dëshironi në RoyaleClub.

Duke respektuar rregullat & kushtet, mund të kontaktoni në Live Chat dhe asistentet ju ndihmojnë në përfitimin e bonusit.

Rregullat & Kushtet e promocionit 15% Bonus:

⁃ Shuma minimale për të vendosur në një biletë duhet të jetë 100 EUR/CHF.

⁃ Në biletë duhet të jenë të zgjedhura vetëm ndeshje të FIFA World Cup 2022. Nëse në biletë janë të përfshira ndeshje të cilat nuk janë në FIFA World Cup 2022, promocioni nuk është i vlefshëm.

– Bileta duhet të vendoset përpara fillimit të ndeshjes/ndeshjeve, dhe jo gjatë lojës (Live).

⁃ Bonusi 15% pasi të përfitohet, mund të luhet ku ju dëshironi.

⁃ Bonusi mund të përfitohet vetëm për një biletë në një ditë.

⁃ Nuk lejohet të krijohen llogari të dyta apo më tepër për përfitime të promocionit. Në rast të tillë, llogaritë eliminohen për pjesëmarrje në promocion dhe mund të bllokohen për një kohë të pacaktuar.

⁃ Në promocion përfshihen edhe të gjitha rregullat dhe kushtet e RoyaleClub në tërësi.

Promocioni +2 Gola:

Në rast se zgjidhni një ndeshje me bast “Fiton Ekipi 1 ndeshjen (1)” ose “Fiton Ekipi 2 ndeshjen (2)”, mund të përfitoni nga ky promocion.

Shembull:

Nëse në biletë keni vendosur ndeshjen “Qatar – Ecuador” dhe keni zgjedhur që Qatar fiton ndeshjen (1). Nëse gjatë lojës Qatar është 2 gola para Ecuador, atëherë ndeshja do të konsiderohet e fituar pavarësisht rezultatit në fund të ndeshjes. Edhe nëse ndeshja përfundon me rezultatin 2-2 apo çfarëdo rezultat tjetër, sërish ndeshja është konsideruar si e fituar.

Rregullat & Kushtet e Promocionit +2 Gola:

⁃ Në biletë mund të keni edhe ndeshje të tjera qe nuk janë domosdoshmërisht pjesë e FIFA World Cup 2022. Pasi ky promocion vlen për ndeshjen, dhe jo biletën.

⁃ Promocioni është i vlefshëm vetëm për ndeshjet e FIFA World Cup 2022.

– Ndeshjet duhet të vendosen para se të fillojnë, dhe jo gjatë lojës (Live).

⁃ Nuk lejohet të krijohen llogari të dyta apo më tepër për përfitime të promocionit. Në rast të tillë, llogaritë eliminohen për pjesëmarrje në promocion dhe mund të bllokohen për një kohë të pacaktuar.

⁃ Në promocion përfshihen edhe të gjitha rregullat dhe kushtet e RoyaleClub në tërësi.

To Top